El disc aplega 18 cançons i el cantant aporta “Una tela de l’infern” i “La gran cursa del mar”, del seu disc “En el temple del vent”.

La discogràfica Picap commemora el centenari del poeta Josep Palau i Fabre amb un disc de cançons compostes a partir de poemes seus. El CD es pot aconseguir amb l’ARA el  dissabte 29 i diumenge 30 d’abril.

La selecció inclou diferents adaptacions de poemes de Palau i Fabre, algunes d’històriques i quatre de noves musicades expressament per a aquest disc pel compositor Toni Xuclà i interpretades per Ramon Mirabet (el poema ‘Salvador Dalí’), Gemma Humet (‘La dona’), el grup Menaix a Truà (‘L’impossible’) i el líder del grup Pantaleó, Gerard de Pablo (‘L’estranger’). Per acabar el disc, Toni Xuclà ha posat musica a la interpretació del mateix poeta en el seu memorable ‘Cant espiritual’.

El repertori el completen Maria del Mar Bonet i Manel Camp, Toti Soler, Celdoni Fonoll, Enric Hernàez, Ignasi Roda, Guillermina Motta, Hèctor Vila, Dolors Laffitte, Santi Vendrell i Ramon Muntaner.

Nueva Tienda Online