El cantant empordanès publica un intens treball de cançons pròpies carregat de poesia i vitalitat, retrat sonor d’una de les veus més excepcionals del panorama català.  Disponible a la teva botiga i a plataformes digitals. COMPRAR DISC

La publicació del disc ha coincidit amb els seus deu anys de singladura en solitari. El nou treball està compost per deu cançons, nou de les quals han estat escrites per ell mateix més una adaptació en castellà del poema Las personas curvas del pensador llibertari Jesús Lizano. “És un disc molt propi i crec que és el més coherent i equilibrat que he fet fins ara. Penso que hi ha menys influències de la cançó clàssica o francesa i més dels cantautors nord-americans”, diu Bosk.

A l’interior del disc s’hi llegeix el que és una constant en les seves lletres: “La natura com a refugi ha estat el veritable nervi, amagatall cruel i amable, cançó d’esperança.” Però no totes les lletres s’han inspirat en la natura, també d’altres recullen el seu moment vital i personal, “No és un disc conceptual ni tan dramàtic com altres, és més positiu i té més llum. Un disc de present, amb cançons d’autor que supuren rock reposat”.

El disc ha estat produït per Lluís Costa (Adrià Puntí, etc.) i s’ha enregistrat a Soundclub Studio de Salt (Girona). “Amb en Lluís ens hem entès molt bé. Colze a colze a fet de productor, guitarrista i arranjador. Hi ha posat múscul i ànima”.
Musicalment es tracta d’un treball força acústic tot i que també hi ha espai per les guitarres elèctriques i moments intensos de banda. “Camí d’aigua” és l’àlbum propi que podríem esperar del cantautor i en la línia dels seus anteriors treballs, però on arrisca més enllà del seu estil i llenguatge.

El cantant actualment està immers en la promoció del disc que presentarà en el concert inaugural del Festival Barnasants al gener de 2018, enllaçant amb altres festivals i concerts durant tot el 2018. El festival Barnasants i a la Fundació Sgae també han col·laborat.

Tota l’experiència sumada a la seva faceta rockera inicial fan d’ell un artista amb molt bagatge, capaç de crear cançons i d’interpretar-les com pocs. “El repte ha estat fer un disc que reculli tot el meu bagatge i que sigui el que definitivament em defineixi artísticament”.

Nueva Tienda Online