JOANJO BOSK FARÀ UNA SERIE DE PETITS CONCERTS SOLIDARIS DE LA MÀ DE LA FUNDACIÓ SGAE.

EL 3 D’ABRIL S’ESTRENARÀ EL NOU VIDEOCLIP DE JOANJO BOSK A TRAVÉS DEL WEB DEL FESTIVAL STRENES
20 de març de 2018

El cantant juntament amb la Fundació SGAE farà una sèrie de nou actuacions en els proper mesos. Es tracta d’una iniciativa per apropar les seva música a un públic no habitual i facilitar la integració participant d’aquest cicle estable d’ activitats culturals que tenen lloc a centres socials, culturals, penitenciaris, hospitals, Ong, etc.

A més, ho farà en un format inèdit, només a guitarra i veu, per presentar les seves cançons de la manera més despullada possible, tal com van ser escrites.

Començarà l’ 1 de juny, justament a Figueres, en el XX Sopar benèfic de l’Associació de malalts i familiars d’Alzheimer que serà a l’Hotel Pirineus just al final de l’acte, on tocarà algunes de les seves cançons. La següent data serà el 26 de juny a la sala Luz de Gas de Barcelona en un concert a benefici de l’Hospital de la Vall d´Hebron.

Joanjo Bosk és un músic de llarg recorregut que inicialment va estar vinculat a l’escena més dura del rock gironí i que porta deu anys enregistrant discos de gran nivell com a cantautor. El seu darrer treball és el tel·lúric “Camí d’aigua” (Música Global, 2017).

També conegut pel seu compromís social, ha estat present en l’àmbit juvenil, musical i cultural. Va participar molt activament en moviments com l’antimilitarista, el sindical, etc. En els darrers anys ha donat suport a les principals lluites socials i nacionals, participant de diferents plataformes i format part, inclús, de llistes electorals al seu municipi.