El cantant juntament amb la Fundació SGAE farà una sèrie de nou actuacions en els proper mesos. Es tracta d’una iniciativa per apropar les seva música a un públic no habitual i facilitar la integració participant d’aquest cicle estable d’ activitats culturals que tenen lloc a centres socials, culturals, penitenciaris, hospitals, Ong, etc.

A més, ho farà en un format inèdit, només a guitarra i veu, per presentar les seves cançons de la manera més despullada possible, tal com van ser escrites.

Començarà l’ 1 de juny, justament a Figueres, en el XX Sopar benèfic de l’Associació de malalts i familiars d’Alzheimer que serà a l’Hotel Pirineus just al final de l’acte, on tocarà algunes de les seves cançons. La següent data serà el 26 de juny a la sala Luz de Gas de Barcelona en un concert a benefici de l’Hospital de la Vall d´Hebron.

Joanjo Bosk és un músic de llarg recorregut que inicialment va estar vinculat a l’escena més dura del rock gironí i que porta deu anys enregistrant discos de gran nivell com a cantautor. El seu darrer treball és el tel·lúric “Camí d’aigua” (Música Global, 2017).

També conegut pel seu compromís social, ha estat present en l’àmbit juvenil, musical i cultural. Va participar molt activament en moviments com l’antimilitarista, el sindical, etc. En els darrers anys ha donat suport a les principals lluites socials i nacionals, participant de diferents plataformes i format part, inclús, de llistes electorals al seu municipi.

Nueva Tienda Online