El nou disc en directe ja és una realitat i es pot comprar a les principals plataformes digitals i en format físic a botigues i a la BOTIGA ONLINE d’aquesta mateixa web.

El disc en directe es va enregistrar el 23 de març a la sala La Planeta de Girona dins del festival Barnasants. Aquet treball recull algunes de les cançons que el cantant a anat composant i interpretant al llarg d’aquets anys d’etapa en solitari. Amb una selecció de cançons de part de la seva discografia i en especial del seu últim treball “Camí d’aigua”(2017). Un concert on comparteixen protagonisme les guitarres elèctriques, acústiques i, com no, una veu fora del comú. Disc imprescindible per conèixer el potencial i l’essència d’aquest cantautor d’arrel rockera.

“Entre el folk i el rock, entre la subtilesa acústica i el múscul, amb alè poètic i intenció de sacsejar sensibilitats. Joanjo Bosk segueix tenint una part de cantant de heavy metal fent de cantautor i els seus repertoris plens d’imatges poètiques presumeixen d’una força interior inhabitual.”

Jordi Bianciotto, El Periódico.

Nueva Tienda Online