COMUNICAT: AGAFAR DISTÀNCIA PER RECUPERAR FORCES

EL NOU DISC EN DIRECTE JA A LA VENDA
12 de novembre de 2019
COMUNICADO: TOMAR DISTANCIA PARA RECUPERAR FUERZAS
6 de febrer de 2020

AGAFAR DISTÀNCIA PER RECUPERAR FORCES

Tot i que intento acabar aquest escric de forma positiva, comparteixo amb vosaltres que, a partir d’ara, no serà una prioritat per mi fer concerts sota el meu nom. Tot i que tinc compromisos i no descarto fer alguna actuació més o inclús publicar alguna cançó, el que sí puc dir és que serà de forma molt puntual. Aquest decisió la prenc amb cert orgull, després de tretze anys de caminar en solitari i set treballs publicats en aquesta etapa.

Amb sinceritat reconec que la raó principal és la manca de perspectiva i el cansament per la situació del món de la música en general i especialment a Catalunya, escena de la que he format part durant aquests darrers anys.

Això que us explico, en realitat no és res nou per mi, ja que la meva activitat sempre ha estat continuada però irregular, la diferència és que aquest cop ho comparteixo amb vosaltres.

Valoro molt a tota la gent que m’ha recolzat però el moment requereix d’un compromís que ja no estic disposat a exercir. Aquesta distància també em servirà per deixar enrere l’exposició ‘política’. Tot i tenir molt clar quin és el meu cantó de la barricada, la meva música no servirà més a cap bandera que no sigui la dels els meus sentiments i les meves lletres.

Lluny d’abandonar, aquesta decisió contrasta amb les meves ganes de continuar fent música, per això obriré un espai per retornar a les meves arrels i aquestes, sense cap dubte, estan en el rock dur, però això ja us ho aniré explicant més endavant.

Salut i música!

Febrer de 2020.

Joanjo Bosk